Spa & Wellness

Osim što pruža vrhunski smještaj u našim sobama i apartmanima, hoteli HUP - ZAGREB d.d. nude svojim gostima priliku za opuštanje u wellness oazama tijekom njihova poslovnog puta ili tijekom odmora. Fitness centri, trim kabineti, saune i širok izbor tretmana ljepote samo su neke od opcija koje su na raspolaganju gostima.

World Class Total Westin

World Class centar u The Westin Zagreb hotelu nudi najbolju uslugu fitnessa i wellnessa. Prostire se na 1700 m², sadržava unutarnji bazen, fitness studio s najsuvremenijom opremom, studio za yogu, tursku i finsku saunu. Birajte između grupnih treninga ili se predbilježite za individualne treninge s osobnim trenerom; odlučite se za neku od masaža ili tretmana ljepote  - odaberite najbolje što Westin Zagreb nudi za svoje goste.

Beauty Medical Centre Murad

Otkrijte SPA iskustvo kakvo niste od sada iskusili. Od programa koji mijenjaju Vaše životne navike, Inslucive Health® koji se u potpunosti brine za stanje Vaše kože, do širok raspona SPA usluga koje će Vas u potpunosti regenerirati. Ostanite aktivni tijekom vašeg putovanja, uz naš fitness studio u hotelu, kako biste, uz pomoć osobnog trenera, uvijek ostali u formi, otplivajte u našem unutarnjem bazenu ili se opustite u našoj sauni.

Fitness Studio i sauna - Panorama Zagreb Hotel

Panorama odnedavno nudi dodatne usluge za svoje goste, novi fitness studio koji je opremljen kako biste ostali aktivni tijekom Vašeg poslovnog putovanja u Zagreb ili tijekom Vašeg turističkog posjeta gradu; sauna je idealna za opuštanje nakon aktivnog dana. Fitness studio i sauna su na raspolaganju isključivo za goste hotela i njihovo se korištenje ne naplaćuje.

Hotel International Zagreb

Započnite svoj dan u hotelu International Zagreb na način da se osnažite i rekreirate u trim kabinetu i potom se opustite u sauni - na raspolaganju besplatno za goste hotela. Fitness kutak/trim kabinet je opremljen sa svime što Vam je potrebno kako biste tijekom Vaše putovanja ostali aktivni, uključujući traku za trčanje, bicikl za vježbu, utege i bučice. Fitness studio i sauna su na raspolaganju isključivo za goste hotela i njihovo se korištenje ne naplaćuje.

Shine Spa - Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel

Jedan od najprestižnijih Spa centara u Dubrovniku je smješten u Sheraton Dubrovnik Riviera Hotelu. Prostire se na preko 1,500 m², Shine Spa je sinonim za ultimativnu oazu relaksacije. Odaberite iz širokog izbora tretmana, od globalno popularne Shine Spa masaže do Shine tretmana za lice koji revitaliziraju vašu kožu i regenerativne funkcije kože uz pomoć kisika. Napunite baterije u nekoj od naše tri saune ili se opustite u pasažnoj kadi dok uživate u pogledu na čarobnu dubrovačku rivijeru. Shine ...

Astarea Wellness centar

Wellness centar hotela Astarea uključuje saunu, fitness dvoranu, unutarnji bazen te bogat izbor tretmana ljepote te masaža. Gostima na raspolaganju stoji i vanjski bazen, dječji bazen i igralište za naše najmlađe goste. Hotel ima i frizerski salon te brojne sadržaje za rekreaciju poput stola za stolni tenis i biljar.