posebne ponude

Posebne ponude zagrebačkih hotela

Hoteli tvrtke HUP-Zagreb d.d. za svoje su goste pripremili posebne ponude kako bi njihov boravak bio što ugodniji te kako bi svaki posjetitelj bio zadovoljan. Izabirući jednu od posebnih ponuda možete, uz vrhunski i udoban smještaj, uživati u wellness odmoru, isprobati gastronomske specijalitete ili upoznati destinacije u kojima su hoteli smješteni.

 • Sheraton Zagreb Hotel Business Congress Hotel

  "Book your stay, drive your way - by Sheraton Zagreb" paketi

  Prepustite se udobnosti nove razine poslovnih ili odmorišnih putovanja. Smjestite se u vrhunski hotel Sheraton Zagreb, hotel s pet zvjezdica te unajmite udobno i kvalitetno vozilo. Sve zadatke oko organizacije, s potpunim povjerenjem možete prepustiti nama. Osigurati ćemo Vam najam automobila koji najbolje odgovara Vašim potrebama.
 • Hotel International ****

  "Book your stay, drive your way - by International" paketi

  Putujte bezbrižno, komfornim i pouzdanim vozilima, a na kraju dana se odmorite u našim prostranim Superior sobama, s besplatnim brzim bežičnim Internetom. Unajmite svoje vozilo i smjestite se u Hotelu International za samo 111 EUR po noćenju ili 222 EUR za dva noćenja.
 • Panorama Zagreb Hotel ****

  "Book your stay, drive your way - by Panorama Zagreb Hotel" paketi

  Započnite svoje putovanje, istraživanje Zagreba ili obilaske poslovnih partnera iz hotela Panorama Zagreb, uz najam vozila na dan ili dva. Nakon napornog dana, provedite noć u udobnosti našeg hotela uz izvrstan doručak. Ostavite vozilo na našem čuvanom parkiralištu, bez nadoplate i uživajte u prekrasnom panoramskom pogledu na grad.
 • Hotel Jadran ***

  "Book your stay, drive your way - by Jadran Hotel" paketi

  Sjednite u neki od automobila koji Vam stoje na raspolaganju u sklopu našeg paketa i krenite u otkrivanje Zagreba i njegovih tajni. Obiđite sve atrakcije metropole i okolicu, u udobnosti automobila. Prespavajte i odmorite se u svježini novouređenih soba Hotela Jadran te uživajte u doručku s pogledom na zagrebačku katedralu.
 • Sheraton Zagreb Hotel Business Congress Hotel

  Sheraton Zagreb Wellness paket

  Vi imate pravo na odmor, a mi imamo sve što je potrebno da udovoljimo Vašim željama i potrebama. Odmorite se od svakidašnjih navika i obveza te dnevnog stresa i budite među prvima koji će iskušati naš novi wellness paket, krojen za Vaše zadovoljstvo.
 • Segway City Tour Zagreb
  Hotel Jadran ***

  Segway City Tour Zagreb

  Otkrijte Zagreb na nov način - na Segwayu, uz posebnu ponudu Hotela Jadran.
 • Otkrijte Zagreb i okolicu! Hotel Jadran
  Hotel Jadran ***

  Otkrijte Zagreb i okolicu!

  Smješten u samom srcu Zagreba, hotel Jadran će biti Vaša polazišna točka mnoštva paketa za razgled grada, skrojenih točno po Vašoj mjeri. Bit će nam zadovoljstvo predstaviti Vam pakete, koji će Vam pomoći da otkrijete Zagreb i okolicu na posve nov način. Otkrijte centar grada, planinu Medvednicu, popijte kavu uz "zagrebačko more" Jarun ili posjetite Plitvička jezera - bit će nam zadovoljstvo rezervirati za Vas vođene obilaske grada i okolice.

Rezervirajte smještaj