Organizacija vjenčanja

Organizacija vjenčanja

Pažljiva organizacija vjenčanja iznimno je važna. Vjenčanje, kao poseban dan u životu mladenaca, romantična je svečanost organizirana do najsitnijih detalja kako bi bila sve ono o čemu su sanjali. HUP-Zagreb d.d. u svojim hotelima omogućuje romantično svadbeno slavlje u elegantno uređenim dvoranama za vjenčanja različitih veličina koje uz pomoć koordinatora vjenčanja postaju prostor iz bajke. Mladenci uz dekorativne elemente mogu birati posebne jelovnike po svojim preferencijama, usluge rasvjete, benda te ljubaznog osoblja koje će im cijelu večer stajati na raspolaganju.

Vjenčanje se ističe kao jedan od posebnih trenutaka u životu. Budući mladenci ga iščekuju s nestrpljenjem i radošću, no kako bi sve pripremili i organizirali potrebno je mnoštvo vremena, truda i pažnje. Prvotni korak u organizaciji vjenčanja je sastavljanja popisa gostiju te rezervacija prostora i benda. Zatim slijedi strpljivo biranje cvijeća i samih dekorativnih elemenata u sali za svadbu. Krenuvši od najsitnijih detalja, svadbena svečanost predstavlja trud i želju mladenaca za nezaboravnim događajem.

Velike proslave vjenčanja ili intimno druženje

Hoteli tvrtke HUP-Zagreb d.d. mladencima nude dvorane različitih veličina. Ovisno o željama i potrebama sve se sale za vjenčanja mogu prenamijeniti te ugostiti veći ili manji broj gostiju. The Westin Zagreb Hotel, pored iznimne mogućnosti razmjene zavjeta na sedamnaestom katu s jedinstvenim pogledom na grad Zagreb, nudi i prekrasnu Kristalnu dvoranu koja može ugostiti do 1000 gostiju. Ostalih trinaest multifunkcionalnih dvorana različitih veličina posebnim uređenjem postaju personalizirani prostor ispunjen osobnošću mladenaca. Iste mogućnosti pruža i Sheraton Zagreb Hotel koji mladencima nudi sedamnaest elegantnih dvorana u kojima intimne večere i velika svadbena slavlja postaju poseban događaj. Prigodno nazvana Velika dvorana prima od 250 do 800 uzvanika, a ostale dvorane pogodne su za manja slavlja. Hotel International također u svojim dvoranama može organizirati veliku gala svečanost s 250 uzvanika, kao i manja intimnija primanja. U Panorama Zagreb hotelu mladenci mogu izabrati različite veličine dvorana te organizirati piće dobrodošlice na terasi. Terasa i okruženje stvaraju poseban ugođaj i u Hotelu Astarea, u neposrednoj blizini grada Dubrovnika, gdje vjenčanja dobivaju posebno romantičan ugođaj uz zvukove mora. Romantično okruženje grada Dubrovnika i posebno vjenčanje bit će jedinstven doživljaj.

Uređenje dvorane uz pomoć koordinatora vjenčanja

U svakom od spomenutih hotela tvrtke HUP-Zagreb d.d. mladenci imaju mogućnost organizacije vjenčanja o kakvom su sanjali. Posebna se pažnja posvećuje njihovim zamislima i željama čime svečanost dobiva personalizirani ugođaj. Organizacija uz pomoć iskusnog i profesionalnog osoblja iz hotela mladencima nudi mogućnost izbora dekorativnih elemenata, cvijeća, rasvjete i gastronomskih užitaka prema svojim željama. Sheraton Zagreb Hotel nudi, primjerice, dekoracije s ledenim figurama, a svi će hoteli tvrtke HUP-Zagreb d.d. pripremiti poseban jelovnik po ukusu mladenaca i njihovih gostiju. Ugodno okruženje, uređenje po željama mladenaca te kulinarski specijaliteti u našim se hotelima prilagođavaju do najsitnijih detalja te planiraju uz pomoć profesionalnih koordinatora vjenčanja. Kako bi vjenčanje bilo sve ono o čemu mladenci sanjaju, hoteli će organizaciju cjelokupne svečanosti učiniti vrlo jednostavnom, a mladenci će s nestrpljenjem iščekivati najsretniji dan.

Odmor nakon vjenčanja i medeni mjesec u hotelu

Hoteli tvrtke HUP-Zagreb d.d. svojim su mladencima pripremili i smještaj za prvu bračnu noć u jednom od apartmana. Smještaj po posebnim cijenama pripremljen je i za prijatelje i rodbinu. Iznimna udobnost smještaja u hotelima osigurat će odmor mladencima, koji u gradu Zagrebu i Dubrovniku mogu nastaviti uživati u medenom mjesecu. Posebnu ponudu za medeni mjesec za svoje je mladence pripremio Hotel Astarea, koji uz organizaciju vjenčanja u hotelu poklanja i romantični vikend u hotelu Panorama Zagreb. Isti je poklon pripremio i Panorama Zagreb koji mladence daruje romantičnim vikendom u Dubrovniku, odnosno Hotelu Astarea.

Rezervirajte smještaj