HUP Zagreb d.d.

HUP-Zagreb d.d. 
HUP ZAGREB d.d., za hotelijerstvo, ugostiteljstvo i turizam je tvrtka osnovana 1948. godine kada je fokus kompanije bilo ugostiteljstvo. Kontinuirani uspjeh i želja za rastom rezultirali su širenjem poslovanja na sveobuhvatnu hotelsku ponudu, koja je obuhvaćala usluge smještaja, vrhunsku kvalitetu usluge i stručno osoblje. Osnova poslovanja poduzeća su hoteli u dva hrvatska grada, Zagrebu i Dubrovniku.


Profil tvrtke - pogledati ovdje.

Hoteli i smještaj
U hotelima  The Westin Zagreb i Sheraton Zagreb Hotel, hoteli International i Panorama Zagreb, Hotel Jadran i hotel Zagreb u Zagrebu, HUP- ZAGREB d.d. nudi smještaj u 1300 soba i apartmana. Na dubrovačkom području, u hotelima Astarea i Mlini, HUP ZAGREB d.d. nudi smještaj u 440 sobe, dok novi hotel u Srebrenom, Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel koji je otvoren u ljeto 2015. godine, ima 239 soba i 11 apartmana, te najveću hotelsku kongresnu dvoranu u Hrvatskoj.

U svojoj dugoj tradiciji, koja traje  više od 65 godina, HUP- Zagreb d.d. postala je vodeća tvrtka u sektoru turizma i hotelijerstva, kako u Zagrebu i diljem Hrvatske. U suradnji s Starwood Hotels & Resorts Worldwide, Inc, jednoj od najvećih hotelijerskih kompanija na svijetu, HUP - ZAGREB dd kontinuirano potiče inovacije te prati svjetske standarde.  Izvrsnost kao osnovni kriterij je jedan od razloga zašto je ova tvrtka jedna od vodećih hotelskih kompanija u Hrvatskoj, čiji su hoteli središte političkih, gospodarskih i sportskih događaja, te su drugi dom mnogim svjetskim političkim vođama, poslovnim stručnjacima u različitim sektorima i međunarodnim zvijezdama.


Konferencije, kongresi, vjenčanja
Sa svojim prostranim konferencijskim dvoranama, velikim izborom dvorana i vrhunskom tehnologijom, hoteli HUP - Zagreb d.d. idealno su mjesto za organizaciju konferencija, poslovnih sastanaka, obiteljskih okupljanja i vjenčanja. Višestruko nagrađivani kulinarski stručnjaci osiguravaju kvalitetnu gastronomsku ponudu mnogih lokalnih, tradicionalnih i internacionalnih jela, dok su naši event kooridinatori na raspolaganju gostima za organizaciju besprijekornih događanja. 


Vizija i misija

HUP-Zagreb kontinuirano drži korak s aktualnim svjetskim trendovima i standardima kvalitete u usluge, istovremeno se oslanjajući na dugu tradiciju i iskustvo. Kao jedan od lidera u industriji, kontinuirano ulaže promociju destinacije, svojih objekata te unapređenje svojih usluga.

U kontinuiranoj želji za dostavljanjem usluge koja će nadmašiti očekivanja naših gostiju i konstantno unapređenje kvalitete naše ponude, kao i ulaganjem u timski rad i usavršavanje vještina naših djelatnika,  usmjereni smo na širenje ponude, unapređenje kvalitetete rada te širenje sadržaja u skladu sa svjetskim trendovima te zahtjevima suvremenog gosta.


Opće informacije

HUP-ZAGREB d.d.
Trg Krešimira Ćosića 9
10 000 Zagreb, Hrvatska
Telefon. 385 1 3658 333
Faks. 385 1 3658 461

Registrirano pri Trgovačkom sudski registar u Zagrebu, Društvo registarski broj 080022720,
IBAN: HR17 23600001 1012 3456 5 Zagrebačka banka d.d.
Temeljni kapital iznosi 215.996.000,00 kuna, i podijeljen je na 431.992 dionica, pojedinačne nominalne vrijednosti 500,00 kuna. 
Anđelko Leko, predsjednik Uprave;
Ivan Leko i Kristian Šustar, Članovi Uprave;
Miroslav Marčinković, predsjednik Nadzornog odbora;
Matični broj: 3283291
OIB: 66859264899, PDV IB: HR66859264899

E-mail: uprava@hup-zagreb.hr
Adresa e-pošte za sve e-Računa: racuni@hup-zagreb.hr
 
O našim tvrtkama
HUP-ZAGREB d.d. upravlja hotelima koji su u vlasništvu, kao i tvrtkama u kojima ima većinski vlasnički udjel.

Hoteli u vlasništvu tvrtke:
The Westin Zagreb, Zagreb, I. Kršnjavoga 1
Sheraton Zagreb Hotel, Zagreb, K. Borne 2
Panorama Hotel Zagreb, Zagreb, Trg K. Ćosića 9
Hotel International, Zagreb, Miramarska 24
Hotel Jadran, Zagreb, Vlaška 50
Hotel Zagreb, Zagreb, D. Tomljenovića Gavrana 5

Vlasnički udio u ovisnim društvima:
Hoteli Dubrovačka rivijera dd - 88,40%
Astoria doo - 100,00%

Hoteli Dubrovačka rivijera d.d.

Šetalište Marka Marojice 40, Mlini
telefon. +385 20 484 066
faks. +385 20 484 362

Turistički kompleks Hoteli Dubrovačka rivijera d.d. nalazi se u mjestu na dubrovačkoj rivijeri - Mlini, 10 km od grada Dubrovnika i zračne luke Ćilipi. Kompleks je izgrađen na zemljištu neposredno uz more i sastoji se od sljedećih hotelsko-ugostiteljskih objekata:

Hotel Astarea

Hotel sa tri zvjezdice, sa 217 novouređenih i klimatiziranih soba i apartmana. Sve sobe imaju telefon, TV sa satelitskim programima, klimu te sustave sigurnosti. Osim smještajnih kapaciteta, hotel ima dva restorana, piano bar s terasom, konferencijsku dvoranu i manju salu za sastanke. U hotelu se nalazi veliki zatvoreni bazen, teretana i sauna, sportska dvorana za stolni tenis te fitness centar. U sklopu kompleksa Astarea nalazi se depadansa Studenac sa 90 soba i bungalovi i paviljoni s ukupno 66 klimatiziranih soba. Sve sobe imaju TV sa satelitskim programima, telefon i hladnjak.

Hotel Mlini

Novoizgrađeni Hotel Mlini je oaza relaksacije i skrovito mediteransko mjesto za odmor s pogledom na kristalno čisto otvoreno more te zalazak sunca. Smješten uz šetnicu, nadomak slikovitog sela Mlini, a u neposrednoj blizini malih skrovitih plaža, ovaj je hotel idealan za opuštajući odmor.

Hotel Mlini ima 85 luksuznih soba s balkonima i pogledom na more. Izgrađen 2015., hotel Mlini predstavlja idealnu lokaciju za opuštajući ljetni odmor.

Villa Jelić

Villa Jelić, dio novog hotela Mlini, nudi četiri ekskluzivnih apartmana i dvije sobe s panoramskim pogledom na more i dubrovačku rivijeru.
Besplatan high-speed bežični pristup internetu, satelitska TV i sve druge pogodnosti koje nudi kompleks Dubrovnik Riviera Hotela su na raspolaganju i za goste koji borave u Villi Jelić. Osim toga, naše iskusno i predano osoblje će biti na usluzi gostima tijekom boravka u Villi Jelić.

Vile Mlini
Vile Mlini i Villa Lučić su smješteni uz prekrasne plaže i vanjskim bazenima ofHotel Astarea u Mlinima. Vile Mline obuhvaća 36 apartmana i vila Lučić ima tri moderne i bujno apartmana.
Apartmani u vilama Mlini su 30 do 49 m², a Vila Lučić ima površinu od 172 m².

Vile Srebreno, Apartmani Srebreno - prostrani apartmani i vile u neposrednoj blizini Sheraton Dubrovnik Riviera Hotela.

 

Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel
Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel otvoren je u ljeto 2015., kao luksuzno odmorište otvoreno tijekom cijele godine. 

Hotel se smjestio na samoj obali mora, svega 5 minuta od "bisera Jadrana", Dubrovnika i predstavlja savršen spoj usluga vrhunskog smještaja, besprijekorne organizacije konferencijsko-banketnih usluga te izvanredne hrvatske i internacionalne kuhinje.

 
Astoria d.o.o.
Zagreb
Trg Krešimira Ćosića 9
telefon. +385 1 4573 640
faks. +385 1 4573 640

Astoria d.o.o. za usluge; društvo značajne prihode ostvaruje od iznajmljivanja poslovnih prostora drugim pravnim i fizičkim osobama.

 

 

Rezervirajte smještaj