Zaposlenja

Zaposlenja u HUP-ZAGREB d.d. grupaciji  

Zaposlenici su, uz dugogodišnju tradiciju, ključ uspjeha tvrtke HUP-ZAGREB d.d čiji su hoteli u Zagrebu i na dubrovačkoj rivijeri središta gospodarskih, poslovnih, sportskih i političkih događanja te obiteljskih i turističkih okupljanja.

Visoki standardi tvrtke HUP-ZAGREB d.d., u suradnji s Marriott International Inc., vodećom svjetskom hotelskom kompanijom, zahtijevaju stručne zaposlenike različitih profila. Kontinuirani razvoj, težnja za poboljšanjem kvalitete usluga i budući projekti pružaju nove prilike za širenje stručnog tima i potrebu za motiviranim zaposlenicima koji se žele usavršavati u segmentu turizma i ugostiteljstva.

Pridružite nam se


Ako posjedujete želju za radom, usavršavanjem i kontinuiranim razvojem  u dinamičnom i timskom okruženju naše tvrtke, molimo Vas da nam pošaljete životopis na hrvatskom i engleskom jeziku, s priloženom fotografijom:

hr@hup-zagreb.hr
HUP-ZAGREB d.d. (ponuda za posao) 
Trg Krešimira Ćosića 9, 10000 ZAGREB 
Tel. +385 1 3658 450
Fax: +385 1 3658 461

 

POSAO NA DUBROVAČKOJ RIVIJERI?

Jedna od najvećih hotelijerskih kompanija u dubrovačkoj regiji - Hoteli dubrovačka rivijera d.d., traži nove članove tima za postojeće i nove objekte. Kako bismo poslovali u skladu s visokim standardima usluge koju pružamo, tražimo osoblje sklono timskom radu, zaposlenike koji su energični, fleksibilni i motivirani za stjecanje novih znanja i vještina. Za više informacija kliknite ovdje. 

Poslovni rezultati

Naši poslovni rezultati

Tvrtka HUP-ZAGREB d.d. kontinuirano ostvaruje pozitivne rezultate poslovanja koji se očekuju i u budućim razdobljima. 

Razvitak
Od svog osnutka 1948. godine, tvrtka HUP-ZAGREB d.d. kontinuirano uvodi novosti u poslovanje svojih hotela investirajući u kapacitete, poboljšavajući kvalitetu usluga i zapošljavajući stručno i profesionalno osoblje. Tijekom godina razvoja te u suradnji s Marriott International Inc., vodećom svjetskom hotelijerskom tvrtkom, HUP-ZAGREB d.d. obogatio je svoju ponudu te time i ponudu Zagreba i dubrovačke rivijere. Međunarodni standardi, težnja izvrsnosti i strategija ulaganja, profiliraju tvrtku kao vodeću ugostiteljsko-hotelijersku kompaniju na području Republike Hrvatske.

 

Buduće investicije
HUP-ZAGREB d.d. ide ukorak s razvojem tržišta hotelijerske industrije te se ističe kao stabilna i konkurentna tvrtka pozitivnog poslovanja. Daljnji razvoj temelji se na novim investicijama i ulaganjima, a osnovni cilj tvrtke leži u zadovoljavanju interesa svakog gosta, djelatnika, poslovnog partnera i dioničara.