Zaposlenja

Zaposlenja u HUP-ZAGREB grupaciji
Zaposlenici su kroz dugogodišnju tradiciju ključ uspjeha tvrtke HUP-ZAGREB d.d čiji su hoteli u Zagrebu i Dubrovniku središte gospodarskih, poslovnih, sportskih i političkih događanja te obiteljskih i turističkih okupljanja.

Uspješno poslovanje već se više od 60 godina temelji na timskom radu koji osigurava da pružena usluga ispuni očekivanja svakog gosta. Profesionalno i stručno osoblje bogatog je iskustva koje kontinuirano unaprjeđuju kako bi ispunili sve zahtjeve naših posjetitelja te opravdali geslo 'gost je uvijek na prvom mjestu'.

Visoki standardi tvrtke HUP-ZAGREB d.d., u suradnji sa Marriott International Inc., jednom od vodećih svjetskih hotelskih kompanija, zahtijevaju stručne zaposlenike različitih profila . Kontinuirani razvoj, težnja za poboljšanjem kvalitete usluga i budući projekti ukazuju nove prilike za širenjem stručnog tima i zaposlenika koji žele usavršiti svoj poslovni napredak u našoj tvrtki i segmentu turizma i ugostiteljstva.

Pridružite nam se
Ukoliko smatrate da ispunjavate naša očekivanja te posjedujete želju za usavršavanjem svojih poslovnih ciljeva u dinamičnom i timskom okruženju naše tvrtke, utoliko vas pozivamo da nam pošaljete životopis na hrvatskom i engleskom jeziku, s priloženom fotografijom:

hr@hup-zagreb.hr
HUP-ZAGREB d.d. (ponuda za posao),
Trg Krešimira Ćosića 9, 10000 ZAGREB
Tel: +385 1 3658 450
Fax: +385 1 3658 461

POSAO U DUBROVNIKU?
Jedna od najvećih hotelijerskih kompanija u dubrovačkoj regiji - Dubrovnik Riviera Hotels, traži nove članove tima za postojeće i nove objekte. Kako bi poslovali u skladu s visokim standardima usluge koju pružamo, tražimo osoblje sklono timskom radu, zaposlenike koji su energični, fleksibilni i motivirani za stjecanje novih znanja i vještina. Za više informacija, molimo kliknite ovdje.