Hoteli u Zagrebu i Dubrovniku

Novosti i događanja u našim hotelima

HUP-Zagreb d.d. hoteli u Zagrebu i Dubrovačkoj rivijeri središte su najvažnijih domaćih, regionalnih i međunarodnih događanja te drugi dom velikim stručnjacima u različitim sektorima. Osim toga, u prostorima hotela organiziraju se tematski dani, glazbene večeri i slična događanja kojima se zadovoljava ukus svakog posjetitelja.

 • Hoteli HUP-Zagreb d.d. u globalnoj akciji Sat za planet Zemlju

  20.03.2017.

  Zagreb, 20. ožujka 2017. - Hoteli najveće i najstarije zagrebačke hotelijerske tvrtke HUP-Zagreb d.d., ugasit će svjetla u subotu, 25. ožujka 2017., od 20:30 do 21:30 i na taj se način pridružiti milijunima u svijetu kako bi odaslali snažnu poruku o važnosti očuvanja energije i brige za planet. 

 • Naše Vjenčanje

  NAŠE VJENČANJE - Dan vjenčanja elitnih zagrebačkih hotela

  11.02.2017.

  Ove su subote četiri vrhunska zagrebačka hotela iz grupacije HUP Zagreb te hoteli i vile s dubrovačke rivijere koji posluju pod brandom Dubrovnik Riviera Hotels, predstavili svoje ponude svadbenih svečanosti i ponuda za medeni mjesec, kao i mnoštvo popratnih sadržaja, za sve koji se pripremaju uploviti u bračnu luku.

 • Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel u elitnom društvu 1% najboljih hotela!

  26.01.2017.

  Novi biser dubrovačke rivijere, otvoren 2015., često nazivan najbolji Sheratonov hotel na Mediteranu, ostvario je još jedno u nizu priznanja - uvršten je u društvo najboljih luksuznih hotela u Hrvatskoj u 2016. godini!

 • Naše Vjenčanje event

  Pozivamo Vas na dane otvorenih vrata za svadbene svečanosti!

  11. veljače 2017., 11h - 17h, The Westin Zagreb
  18.01.2017.

  Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na dane otvorenih vrata za vjenčanja u The Westin Zagreb hotelu!
  U subotu, 11. veljače 2017. godine od 11h do 17h održati će se, već tradicionalni, 5.-i zaredom događaj Naše Vjenčanje u prostorijama The Westin Zagreb hotela – u novoobnovljenim salonima na 17. katu s očaravajućim pogledima na čitav grad.

   

 • G. Leko i g. Šuker

  HUP-ZAGREB d.d. i HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ potpisali ugovor o suradnji

  08.12.2016.

  Zagreb, 08. prosinca 2016. Predsjednik Uprave  HUP-a ZAGREB d.d. gospodin Anđelko Leko i predsjednik HRVATSKOG NOGOMETNOG SAVEZA gospodin Davor Šuker danas su u Zagrebu potpisali Ugovor o suradnji, kojim će HUP-ZAGREB d.d. biti službena kuća za smještaj timova i dužnosnika prigodom organizacije Europskog prvenstva U-17 reprezentacija koje se održava u Hrvatskoj 2017. godine.

 • Nagrada za životno djelo uručena g. Anđelku Leki

  Udruženje CROMA dodijelilo prestižnu nagradu
  25.11.2016.

  O nagradi CROMA udruge

  U večernjem dijelu programa 26. susreta CROMA (Hrvatska udruga menadžera), u  prepunoj Kristalnoj dvorani Hotela Westin Zagreb, 25. studenog dodijeljene su nagrade i priznanja "Menadžer godine 2016." najboljim hrvatskim gospodarstvenicima.

  Stručni žiri i Upravni odbor HUM-CROMA dodijelio je gospodinu Anđelku Leku Nagradu za životno djelo i strukovno priznanje za osobni doprinos razvoju hrvatskog gospodarstva u području poduzetnički zasnovanog razvoja hotelijersko-ugostiteljske i turističke djelatnosti.

 • SEEbtm Awards 2016 – priznanja za najbolje u kongresnom turizmu regije

  Sheraton Dubrovnik te Hup Zagreb d.d. dobitnici
  18.11.2016.

  Važnost MICE industrije

  Regionalni MICE portal, kongresniturizam.com, te specijalizirani magazin, SEE business travel & meetings (SEEbtm), specijalizirani su se, u svojoj 10 godina dugoj karijeri, na promociju tzv. MICE segmenta.

  Osim što pokrivaju teme vezane uz MICE industriju, navedeni portal te magazin  potiču daljnju promociju SEE regije kao važne svjetske MICE destinacije.

 • Adventska čarolija u najboljoj Advent destinaciji u Europi

  Otkrijte adventsku i božićnu ponudu renomiranih zagrebačkih hotela
  20.09.2016.

  Otkrijte adventsku i božićnu ponudu renomiranih zagrebačkih hotela

  Advent je čarobno vrijeme u godini, kada  iščekujemo prve pahulje snijega i veselimo se poput djece božićnim poklonima i blagdanskoj trpezi. Grad Zagreb je ponosni vlasnik prestižne titule "Najbolji božićni sajam u Europi" u 2015.g., a  ovu će titulu, sigurni smo, opravdati i ove godine. Posjetite Zagreb i doživite sve čari Adventa. Naše je osoblje, sa zadovoljstvom i strašću, pripremilo pregršt atraktivnih ponuda u našim hotelima u Zagrebu, koji će Vas očarati ponudom raskošnih blagdanskih delicija te ponudom adventskih paketa. Prošećite Zagrebom, obavite božićni shopping, posjetite obitelj i prijatelje te odsjednite u našim hotelima, po posebnim cijenama, koje uključuju i dašak adventske i božićne čarolije za Vas.

  Istražite naše posebne adventske i božićne ponude na sljedećim linkovima :

  The Westin Zagreb

  Sheraton Zagreb Hotel

  Panorama Zagreb Hotel

  Hotel International Zagreb

  Hotel Jadran Zagreb

 • Lifestyle, travel & food influenceri u našim zagrebačkim i dubrovačkim hotelima

  Promocija Hrvatske
  17.06.2016.

  Lifestyle & food influenceri u našim zagrebačkim i dubrovačkim hotelima

  "Influenceri" odnosno poznati travel bloggeri, svojevrstan fenomen današnjice, krajem su lipnja završili svoje višednevno proputovanje Zagrebom i Dubrovnikom.

   

   

Rezervirajte smještaj