Ministar Lorencin i gradonačelnik Bandić otvorili Dinner in the Sky® iznad Westina

12.06.2014

11. lipnja svečano je otvoren jedinstveni međunarodni event, Dinner in the Sky®. Otvorenju su nazočili ministar turizma, Darko Lorencin, zagrebački gradonačelnik, Milan Bandić te predstavnici Turističke zajednice grada Zagreba i gradskog poglavarstva te su na stolu koji se vinuo na visinu od 65 metara iznad tla, uživali u panoramskom pogledu na Zagreb i u maštovitim menijima hotela The Westin Zagreb. 


HUP-Zagreb d.d., hotelijerska kompanija koja okuplja zagrebačke hotele; The Westin Zagreb, Sheraton Zagreb, Panorama Zagreb Hotel te hotele International i Jadran, među prvima u regiji, predstavila je ovaj jedinstveni projekt, koji se dosada održao u brojnim svjetskim metropolama. 

Fantastičan doživljaj uistinu jedinstvenog ugođaja, na stolu za 22 osobe, koji se podiže uvis, na 65 metara visine od tla, u razini krova eminentnog zagrebačkog hotela The Westin Zagreb očekuje sve zainteresirane od danas do 15. lipnja u 23 sata. 

The Westin Zagreb s ponosom ugošćuje ovaj jedinstven projekt i na ovaj način doprinosi daljnjoj promociji grada Zagreba i Hrvatske. 

Za više informacija, molimo posjetite: 
http://www.dinnerinthesky.com.hr/