SEEbtm Awards 2016 – priznanja za najbolje u kongresnom turizmu regije - Sheraton Dubrovnik te Hup Zagreb d.d. dobitnici

18.11.2016

Nagrade za HUP Zagreb i Sheraton Dubrovnik 
U Beogradu je ovaj magazin, 18. studenog, okupio kongresnu industriju regije, pri čemu je predstavljena i nagrada, "SEEbtm Awards" - priznanja najboljim hotelima u kongresnom i poslovnom turizmu regije, za tekuću godinu.  Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel, hotel s najvećom kongresnom dvoranom u Hrvatskoj koji se ubrzo nakon otvorenja u 2015., pozicionirao kao jedan od vodećih kongresnih hotela u Hrvatskoj, dobio je nagradu za najbolji konferencijski hotel na obali, u regiji.

Hup - Zagreb d.d., grupacija koja okuplja vodeće zagrebačke hotele, The Westin Zagreb, Sheraton Zagreb, Panorama Zagreb, Hotel International, Hotel Jadran te kćerinsku kompaniju, Dubrovnik Riviera hotels, pod čijim okriljem posluje i Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel, dobila je nagradu za najbolju hotelsku grupaciju MICE industrije u regiji.

Ove su prestižna priznanja dodijeljena temeljem glasova kupaca odnosno korisnika usluga MICE industrije, za regiju jugoistočne Europe,  organizatora događaja/evenata, kao i čitatelja te stručnog žirija SEEbtm magazina.