HUP-ZAGREB d.d. i HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ potpisali ugovor o suradnji

08.12.2016

Zagreb, 08. prosinca 2016. Predsjednik Uprave  HUP-a ZAGREB d.d. gospodin Anđelko Leko i predsjednik HRVATSKOG NOGOMETNOG SAVEZA gospodin Davor Šuker danas su u Zagrebu potpisali Ugovor o suradnji, kojim će HUP-ZAGREB d.d. biti službena kuća za smještaj timova i dužnosnika prigodom organizacije Europskog prvenstva U-17 reprezentacija koje se održava u Hrvatskoj 2017. godine.

Hrvatska će po prvi puta biti domaćin ovakvog natjecanja, završnice europskog prvenstva za mlađe kategorije na kojem će prema novom sustavu igrati čak 16 najboljih europskih selekcija uključujući i hrvatske kadete.

Anđelko Leko, predsjednik Uprave HUP-a Zagreb, prije potpisivanja ugovora je istakao „Ovaj ugovor je nastavak uspješne suradnje između HUP-a Zagreb i HNS-a koja traje više od 20 godina. Naši hoteli su dugo godina bili dom najboljim nacionalnim nogometnim vrstama i upravo iz njih su kretali u ostvarenje povijesnih rezultata koji su ne samo u sportskom već i u širem kontekstu učinili Hrvatsku ponosnom.  Uvjereni smo da je ovaj Ugovor nastavak te uspješne suradnje i HUP-ZAGREB će učiniti sve kako bi, kao i do sada kroz angažman svojih ukupnih resursa i stručnošću svojih zaposlenika doprinio tome da ovo događanje ostane  u pozitivnom sjećanju svim sudionicima a čime će pokušati direktno doprinijeti i rastu prepoznatljivosti Hrvatske i hrvatskog sporta u svijetu“. 

Stožerni hoteli za smještaj selekcija i službenih osoba tijekom travnja i svibnja 2017. godine će biti HUP-ovi Panorama Zagreb Hotel i Sheraton Zagreb Hotel. Upravo je Hotel Panorama u sportskom kontekstu najprepoznatljiviji nacionalni hotel.

Izvor fotografija: HNS