NAŠE VJENČANJE - Dan vjenčanja elitnih zagrebačkih hotela

11.02.2017

Ove su subote četiri vrhunska zagrebačka hotela iz grupacije HUP Zagreb te hoteli i vile s dubrovačke rivijere koji posluju pod brandom Dubrovnik Riviera Hotels, predstavili svoje ponude svadbenih svečanosti i ponuda za medeni mjesec, kao i mnoštvo popratnih sadržaja, za sve koji se pripremaju uploviti u bračnu luku.

Događanje "Naše vjenčanje" održalo se 11.2.2017, u na novo uređenom 17. katu hotela The Westin Zagreb.

HUP-ZAGREB bilježi već peti ovakav Dan otvorenih vrata, pri čemu je prvi održan u veljači sada već davne 2012.g. Cilj ovakvog događanja je predstaviti širok raspon ponuda i mogućnosti za organizaciju svadbenih svečanosti u Zagrebu te na dubrovačkoj rivijeri.

Ove su subote hoteli tvrtke HUP-ZAGREB, The Westin Zagreb hotel, Sheraton Zagreb hotel, Panorama Zagreb te hotel International, kao i sestrinski hoteli s dubrovačke rivijere, Sheraton Dubrovnik te vile i hoteli koji posluju u sklopu Dubrovnik Riviera Hotels brenda, prezentirali svoje ponude svadbenih svečanosti u dvije cjenovne i estetske  kategorije. Svaka kategorija, osim standardno raskošne dvorane te ponude hrane i pića, nosi i dodane vrijednosti i ponude, a najupečatljivija je upravo ponuda Platinum s biranim, nesvakidašnjim slasticama, rađenim prema posebnoj recepturi višestruko nagrađivanih šefova kuhinje.

Budući mladenci su mogli degustirati jela iz svadbenih jelovnika te dogovoriti na licu mjesta sve detalje svadbe s iskusnim organizatorima vjenčanja iz hotela te vidjeti najnovije trendove u postavu svadbenih stolova i aranžiranju cvijeća, menija, zahvalnica.

Na samom ulazu u hotel The Westin, budući su se mladenci mogli fotografirati uz old timer Cadillac, dug 6.5 metara, koji je predstavljao pravu atrakciju za sve posjetitelje i goste hotela.

Event "Naše vjenčanje" će se održavati redovitom dinamikom te ciljem stvoriti poznato i tradicionalno događanje koje će na jednom mjestu predstaviti sve što je mladencima potrebno za proslavu njihova najvažnijeg dana: ponude raskošnih dvorana te hrane, pića i slastica koje nude HUP-ZAGREB hoteli , kao i najnoviji trendovi  kreacija vjenčanica i svečanih odijela, dekorativne kozmetike, usluga rasvjete, razglasa, fotografija, raznovrsnih menija i tiskanih materijala te glazbe.

VELIKA hvala svim našim partnerima koji su pridonijeli uspjehu eventa u subotu: 

Foto Studio 'E' Badrov
Boris Banović
Baloni Dominion 
Eventastic Studio 
Fiores cvjetni studio
Fotkaona
Fredi plesni centar 
Freixenet (by Vivat Fina Vina)
Hedona - čokolaterija
Ivas rasvjeta
Koci zlatarne Ozaljska
Lupus fotografija
Marija Butković make-up 
Mihoci studio
Obnomika
DS restauration - odltimeri
ProLight rasvjeta
Quintessentially
Story Vjenčanja 
Studio FM