Organizacija maturalnih večeri

Organizacija maturalne večeri u Zagrebu

Maturalna večer organizira se kao kruna završetku srednjoškolskog obrazovanja, a predstavlja svečanost za učenike, roditelje i same nastavnike koji su ih pratili u njihovu školovanju i odrastanju. Hoteli tvrtke HUP-Zagreb d.d. pripremili su posebne ponude za maturante kako bi organizacija svečanosti u svibnju i lipnju bila jedinstven doživljaj.

Izbor prostora i benda za maturalnu večeru

U našim hotelima maturanti mogu izabrati dvoranu koja im najviše odgovara. Za slavlje s kolegama, The Westin Zagreb Hotel, Sheraton Zagreb Hotel, Hotel International i Panorama Zagreb pripremili su dvorane u kojima se svečano slavlje obilježava na poseban i osobit način. Za veće okupljanje, na razini više razreda ili cijele generacije u školi, maturanti mogu izabrati Kristalnu dvoranu The Westin Zagreb hotela koja može ugostiti više od 1000 uzvanika. Za manji broj uzvanika, maturanti mogu izabrati dvorane poput Panorame i Opere na sedamnaestom katu hotela. U Sheraton Zagreb Hotelu maturalne večere se tradicionalno organiziraju u Velikoj dvorani koja može ugostiti od 150 do 1000 uzvanika. Hotel International svoje će maturante ugostiti u Grand salonu, a Panorama Zagreb organizira maturalne večere u Velikoj dvorani. Sve se dvorane mogu urediti i dekorirati prema željama maturanata. Stilski uređene dvorane, dekoracija sa cvijećem i svijećama, rasvjeta te izabrana glazba učinit će maturalnu večer još posebnijom. U posebnoj ponudi hotela tvrtke HUP-Zagreb d.d. maturanti mogu izabrati bend ili DJ-a koji će ih zabavljati kroz cijelu noć.


Gastronomski specijaliteti i stručno osoblje

Kod samog dolaska na maturalnu večer organiziranu u jednom od naših hotela, maturante i njihove pratioce dočekat će piće dobrodošlice. Kroz večer, maturante očekuje bogati jelovnik s pićem kojeg sami mogu izabrati u nekoliko paketa koje nude hoteli. Prema preferencijama i željama te u dogovoru sa stručnim osobljem hotela mogu izabrati služeni ili buffet jelovnik, 'all you can drink paket pića', bogatu ponudu koktela, kao i privatnog barmena koji će tijekom noći spravljati koktele prema njihovim željama. Posebnost koju u svojoj ponudi ima The Westin Zagreb Hotel je i mogućnost kreacije vlastitog koktela kojeg će barmen pripremiti samo za maturante. Sve su posebne ponude hoteli pripremili kako bi posebna noć u životu maturanata bila što značajnija manifestacija.

Svečano odijevanje za svečani događaj - maturalnu večeru


Nakon dogovora o izboru dvorane za slavlje, načina dekoracije, jelovnika i paketa pića te benda ili DJ-a koji će ih zabavljati tijekom noći, maturanti odlučuju što će odjenuti za posebnu večer. Za jednostavniji izbor pobrinuo se The Westin Zagreb Hotel, koji je za maturante osigurao posebne popuste u prodavaonici ekskluzivnih večernjih haljina Sherry Hill te u zlatarnici Križek. Svečanim odijevanjem maturanti i njihovi gosti upriličit će događaj koji će uz pomoć organizacije hotela tvrtke HUP-Zagreb d.d. ostati u trajnom sjećanju.

Kontakt obrazac

Rezervirajte smještaj