Konferencijske usluge

Konferencijske usluge

HUP-Zagreb d.d hoteli najbolji su izbor za organizaciju konferencije ili poslovnog događaja. Osim prostranih i elegantno uređenih dvorana za primanje gostiju, na raspolaganju organizatorima stoji najkvalitetnija audio vizualna i tehnička oprema te vrhunska ugostiteljska i gastronomska ponuda. Pri organizaciji konferencije, hoteli nude i usluge konzultanta koji će osigurati da svaki poslovni događaj bude jedinstven.

Kao sastavni dio svakog poslovanja i razvoja novih ideja organiziraju se različiti sastanci, seminari, poslovne edukacije ili konferencije za koje prvenstveno valja pripremiti prostor. Konferencijske dvorane sastavni su dio svakog većeg hotela koji redovito prima poslovne goste. Dvorane HUP hotelijerske kompanije u Zagrebu poznate su po profesionalnom organiziranju različitih događanja svih tipova, a do sada su u njima upriličeni brojni seminari, vjenčanja te različita privatna i poslovna slavlja najvišeg nivoa.
Organizatorima seminara, konferencija, proslava i drugih događanja u našim hotelima na raspolaganju stoje konferencijske dvorane različitih veličina i tipova među kojima je lako pronaći upravo onu koja će najbolje odgovarati datoj prigodi. Ovisno o vašim potrebama i zamislima, dvorane se mogu dodatno pregrađivati, a interijer se može posebno urediti tako da bude idealan za potreban kapacitet gostiju.

Stručno osoblje za vrhunsku organizaciju konferencija

Događanja u našim konferencijskim dvoranama vrhunski su organizirana, pri čemu se velika pažnja poklanja i najmanjem detalju. Profesionalnosti svakog događaja dodatno pridonosi veliko iskustvo osoblja hotela koje će vam spremno pomoći kako bi se ostvarila vaša vizija savršene konferencije. U svakom od hotela tvrtke HUP Zagreb, koji se ističu velikim iskustvom u organiziranju različitih događaja velikog opsega, korisnicima su na usluzi konzultanti za organizaciju konferencija. Konzultanti vode klijente kroz svaku fazu organizacije te tako osiguravaju da cjelokupan događaj prođe bez poteškoća i na način kako to zahtijeva svaki pojedini klijent.
Svaka se dvorana za konferencije može prilagoditi u salu za poslovne seminare ili pak primanja slavljeničkog tipa. Stogau u dvoranama možete organizirati sve vrste događaja. Svi hoteli ponose se time što su njihove konferencijske dvorane ugostile brojne domaće i strane državnike na vrhunski organiziranim događanjima.

Prilagodba konferencijske dvorane za svaku prigodu

Ako planirate slavlje većeg ili manjeg opsega, obratite nam se s povjerenjem jer, kombinirana s našom izvrsnom i raznolikom ugostiteljskom ponudom, svaka će se naša konferencijska dvorana lako pretvoriti u dvoranu za koktel, banket, vjenčanje ili pak maturalnu zabavu. Organizatorima na usluzi stoje naši event manageri koji će ih provesti kroz sve detalje organizacije te zajedno s njima pronaći najbolje rješenje za svaki pojedini događaj. U dogovoru s našim konzultantima odabrat ćete koja od naših dvorana za konferencije najbolje odgovara vašem događaju, a naše će je osoblje pregrađivanjem, postavljanjem tehničke opreme te dekoracijama savršeno prilagoditi svakoj prigodi.

Naše konferencijske dvorane odlikuje:

• velik broj dvorana različitih veličina i tipova
• prilagodba različitim tipovima događaja (seminari, banketi, vjenčanja, obljetnice,...)
• opremanje dvorana najsuvremenijom tehnikom
• usluga konzultanata za organizaciju svih vrsta događanja
• iskustvo u organizaciji velikih događanja najvišeg nivoa

Rezervirajte smještaj