Hotel Mlini
****

Hotel Mlini

Hotel Mlini****, izgrađen 2015., sa svojim sadržajima i uslugama, te uz pogled na očaravajuću morsku pučinu i zalazak sunca, koji se pružaju iz hotela, prava je oaza mira i relaksacije. Smješten uz mediteransku šetnicu, pored živopisnog mjesta Mlini te uz neposrednu blizinu malih skrivenih plaža, ovaj je hotel pravi izbor za opuštajući odmor.

U hotelu Mlini na raspolaganju vam je smještaj u 85 raskošno opremljenih soba s balkonom i pogledom na more. Uz vrhunski odmor, uživat ćete i u jedinstvenoj gastronomskoj ponudi hotela.
 

Villa Jelić
Villa Jelić dio je novog hotela Mlini u kojoj možete rezervirati četiri ekskluzivna apartmana te dvije sobe s panoramskim pogledom na more i Dubrovačku Rivijeru.
Tijekom boravka u apartmanima i sobama Ville Jelić možete koristiti besplatan brzi bežični internet, satelitsku televiziju te sve ostale pogodnosti i sadržaje koje nudi kompleks Hotela Dubrovačka Rivijera. Također, naše iskusno, ljubazno i profesionalno osoblje bit će vam na raspolaganju za vrijeme cijelog vašeg boravka u Villi Jelić.

Lokacija hotela u Mlinima

Hotel Mlini i Villa Jelić smješteni su na spektakularnoj dubrovačkoj rivijeri, u pitoresknom mjestu Mlini. Objekti su smješteni na samoj obali, uz more te su okruženi hladom stoljetnih platana i mediteranskog raslinja.

Wellness i rekreacija

Gosti hotela Mlini i Ville Jelić mogu uživati u svim ponudama hotela Astarea, koji se nalazi 2 minute laganog hoda od hotela i vile. U sklopu hotela Astarea možete uživati u prostranom otvorenom bazenu, ali i zatvorenom bazenu s grijanom morskom vodom, spa zoni sa saunom, i teretanom.
Posebno mjesto zauzimaju restorani i barovi, koji se nalaze između hotela Astarea i Mlini te stoje na raspolaganju gostima oba hotela. U neposrednoj blizini hotela nalazi se prekrasna šljunčana plaža, a temperatura mora ljeti je oko 25 stupnjeva.


Brošuru pogledajte OVDJE

Rezervirajte smještaj