Hotel Jadran
***

Hotel Jadran

U samom srcu Zagreba smjestio se hotel Jadran, bed&breakfast hotel s tri zvjezdice, najmanji od hotela tvrtke HUP-Zagreb d.d. Ovaj je B&B hotel nedavno u potpunosti obnovljen i predstavlja idealnu kombinaciju suvremenog dizajna i dugogodišnje tradicije te šarma.

Sam položaj u centru grada ovaj je hotel u Zagrebu predbilježio kao prvi odabir svih poslovnih gostiju koji u grad dolaze na sastanak ili drugo poslovno događanje. Smještaj upravo u Hotelu Jadran osigurava blizinu svih lokacija, glavnih gradskih znamenitosti i kulturnih mjesta koja se mogu posjetiti i u slobodno vrijeme. Srdačno i ljubazno osoblje našeg hotela rado će svojim gostima preporučiti što razgledati i posjetiti.

Smještaj u udobnim sobama

Novoobnovljeni bed and breakfast hotel Jadran raspolaže sa 49 moderno opremljenih soba za smještaj u Zagrebu. Hotel uz jedinstveni šarm i atmosferu nudi usluge sukladne modernim standardima hotelske industrije:

  • besplatan bežični internet u svim prostorima hotela
  • Internet corner
  • mjenjačnicu
  • usluge pranja i glačanja odjeće
  • najam sefa ili mini-bara
  • osiguran parking

Poslovno i turističko odredište

Položaj hotela u samom centru grada Zagreba, u jednoj od najstarijih gradskih ulica, osigurava blizinu mnogih restorana, barova i drugih ugostiteljskih objekata u kojima gosti mogu okusiti tradicionalne zagrebačke specijalitete, ali se uputiti i u jedan od sestrinskih hotela gdje ih u moderno uređenim prostorima čeka iznimna gastronomska ponuda. Bilo da je riječ o domaćim ili internacionalnim jelima, izbor je vrlo raznolik te će svačiji ukus biti zadovoljen. Također, mnogi od navedenih hotela u svojoj ponudi imaju i wellness oazu gdje se gosti mogu opustiti i posvetiti revitalizaciji tijela. Hotel Jadran je okružen glavnim prometnicama, javnim gradskim prijevozom te je tako gostima omogućio lako povezivanje sa svim točkama u gradu. Neizostavan dio svakog putovanja, bilo ono poslovno ili turističko, je obilazak grada koji je, zahvaljujući upravo navedenom položaju hotela, vrlo jednostavan. Razgledavanje Gornjeg grada, Kaptola, Donjeg grada, parkova ili muzeja bit će zaokružena priča koju će upotpuniti smještaj kojeg osigurava hotel.

Rezervirajte smještaj