Hotel International
****

Hotel International

Hotel International smješten je u poslovnom centru grada te kao takav privlači poslovne, ali i turistički orijentirane, goste koji traže idealan hotel u centru Zagreba. Udobni smještajni kapaciteti uključuju prostrane sobe i luksuzne apartmane od kojih se posebice ističe predsjednički apartman. Gostima za smještaj u Zagrebu na raspolaganju stoji 205 soba raspoređenih u tri kategorije Classic, Superior i Deluxe, u kojima su klimatizacija i pristup internetu dio osnovne ponude. Apartmani na desetom katu pružaju jedinstven pogled na grad Zagreb u kojem se posebice može uživati s terase.

Gastronomska priča Hotela International započinje u restoranu koji svojim gostima nudi okuse domaće tradicionalne te internacionalne kuhinje. Vrijeme nakon ručka ili večere gosti mogu provesti u moderno opremljenom Longe baru s ljetnom terasom, što ovaj hotel u Zagrebu čini idealnim odabirom za sve goste koji se žele opustiti uz odlične okuse ili odmoriti u jedinstvenom stilski uređenom prostoru.

Fleksibilne dvorane za sve poslovne i privatne događaje

Udoban smještaj i gastronomska ponuda te novouređeni prostori čine ovaj hotel u Zagrebu primarnim odabirom za organizaciju konferencija ili drugih poslovnih sastanaka. Gostima i klijentima na raspolaganju stoji šest multifunkcionalnih dvorana, Grand Salon, Mediteran i Adriatic, koje se mogu razdvojiti ili spojiti ovisno o broju sudionika te željama i potrebama organizatora poslovnog događaja. Svaka je konferencijska dvorana opremljena klima uređajima i najmodernijom audio vizualnom i tehičkom opremom, a poseban dojam ostavlja i dnevna rasvjeta. Dvorane se mogu prenamijeniti u dvorane za vjenčanja za svadbene svečanosti s manjim ili većim brojem gostiju. Dugogodišnje iskustvo organizacije vjenčanja, ovaj hotel u Zagrebu čini pravim odabirom za najsretniji dan u životu. Ukazano će povjerenje, vrhunskom kuhinjom, dekoracijama i drugim pogodnostima, Hotel International brzo opravdati te osigurati događaj za pamćenje.

Posebna ponuda za posebne goste

Osim organizacije poslovnih i svečanih događanja, zanimljivu posebnu ponudu čine i paketi koji su pripremljeni kako bi se svakom gostu ugodilo i ispunilo sve želje. Tako, odsjedanje u ovom hotelu omogućuje gostima da upoznaju i grad Zagreb. Hotel je pripremio posebne ponude u kojima mogu razgledati Zagreb koristeći 'rent-a-car' uslugu, ali i uz pratnju stručnog vodiča koji će pokazati sve glavne znamenitosti, skrivene kutke, razne restorane, barove ili mjesta za kupovinu. S obzirom na položaj hotela i blizinu svih najvećih atrakcija, spomenuti će obilazak biti posebno iskustvo. Povratak u ovaj hotel u Zagrebu i njegove sobe ili restoran ukazat će gostima zašto je sam moto hotela ''Osjećajte se kao kod kuće''.

Rezervirajte smještaj