Panorama Zagreb Hotel
****

Panorama Zagreb Hotel

Panorama Zagreb je hotel u Zagrebu koji svojim gostima pruža cjelovitu uslugu boravka i odmora u ugodnoj i opuštenoj atmosferi. Idealan je izbor za poslovne ljude, ali i za one koji dolaze na godišnji odmor i žele se odmoriti od posla i svakodnevice te razgledati glavni grad Hrvatske. Gostima stoji na raspolaganju 280 soba i apartmana koji pružaju ugodan smještaj u Zagrebu i drugi dom.

Svaka je soba opremljena mnogim pogodnostima koje bi gostima mogle zatrebati na njihovu putovanju, poput LCD TV-a, povezivanja na širokopojasni Internet, funkcionalnog radnog stola, privatnog sefa, mini bara te prostrane kupaonice.

Ovaj hotel u Zagrebu puno je više od običnog hotela. Usluga je prijateljska i pristupačna, vaše želje se ostvaruju, a dan postaje jednostavniji. Miris svježe skuhane kave za dobro jutro bit će vaš prvi korak u dan, kojeg možete zaokružiti ukusnom večerom pripremljenom na tradicionalan način, koju ovaj hotel u Zagrebu priprema po domaćoj recepturi. Objedovati možete u restoranu Šestine u sklopu hotela, a odmaranje i druženje možete nastaviti na ljetnoj terasi Breza ili u Lobby baru. Ukoliko poželite večeru u privatnosti svoje sobe, utoliko ne trebate brinuti budući da će osoblje Panorama Zagreb hotela omogućiti poslugu u vašu sobu te ispuniti sve vaše zahtjeve.

Poslovni uspjeh i vjenčanje iz snova u Zagrebu

Osim jedinstvene i s iznimnom pažnjom osmišljene smještajne i gastronomske ponude, Panorama Zagreb idealno je mjesto za održavanje poslovnog sastanka, seminara ili konferencije. Pri organizaciji poslovnog događaja, korisnicima na raspolaganju stoji sedam dvorana za konferencije opremljenih brzim i bežičnim pristupom internetu, kao i audio vizualnom i tehničkom opremom poput projektora, televizora, platna, govornice, mikrofona i druge standardne opreme. Osim poslovnog događaja, navedene dvorane se mogu prenamijeniti i za vjenčanje iz snova. Organizacija vjenčanja u novouređenim dvoranama uz stručnu pomoć koordinatora, koji vam stoje na usluzi, postat će personalizirana bajka koje će se svi rado prisjećati.

Udobnost i pouzdanost hotela u Zagrebu

Panorama Hotel nalazi se u novom poslovnom i sportskom središtu Zagreba te je vrlo pristupačan svim oblicima javnog gradskog prijevoza. Ukoliko dolazite osobnim automobilom, ovaj je zagrebački hotel osigurao otvoreni vanjski parking za svoje goste. Također, za one bez automobila osigurana je i renta-a-car usluga, koja će omogućiti jedinstveno razgledavanje grada koji ćete prethodno s viših katova hotela imati priliku proučiti. Boravak u ovom hotelu bit će jedinstveno iskustvo popraćeno toplom dobrodošlicom i jednostavnim užicima, poput svježe mirisne kave, različite vrste piva ili slanih i slatkih zalogaja. Za potpuni odmor pobrinut će se srdačno i stručno osoblje koje će vam stajati na raspolaganju za vrijeme boravka u Panorama Zagreb hotelu.

Rezervirajte smještaj