Villas Mlini
****

Villas Mlini

Ville Mlini i Villa Lučić smještene su pored prekrasne plaže i vanjskih bazena hotela Astarea u Mlinima kod Dubrovnika. Ville Mlini sadrže ukupno 36 apartmana, a Villa Lučić ima ukupno tri moderno uređena apartmana. Apartmani u Villama Mlini su veličine 30 do 49 m², dok je Villa Lučić veličine 172 m². Svi apartmani imaju privatnu terasu s koje se pruža pogled na more. Lokacija uz samu obalu mora, udobni smještaj s pogledom na more i otočiće čine Villas Mlini posebnim odredištem, idealnim za odmor u Dubrovniku.

Gosti Villas Mlini mogu uživati u bogatoj restoranskoj ponudi u neposrednoj blizini; restorani i snack barovi s bogatim izborom jela te vanjski i unutarnji bazeni, koji se nalaze u Hotelu Astarea – stoje na raspolaganju svim gostima Villa Mlini.


Kvalitetan odmor uz obližnji fitness i saunu

Po zabavu možete otići u obližnji hotel Astarea. U njemu vas također čeka bogata ponuda. Ukoliko se želite dodano opustiti i ugoditi si, utoliko se počastite jednim od tretmana njege lica i tijela ili boravkom u sauni. U slučaju da vam na odmoru nedostaje rekreacija tu je i fitness klub u kojem možete oživjeti svoj duh i tijelo. Unutarnji bazen s grijanom morskom vodom bit će osobito privlačan za vjetrovita dana. U našem frizerskom salonu pobrinut će se da vaša frizura izgleda odlično i na odmoru.

Rezervirajte smještaj