Hotel Astarea
***

Hotel Astarea

Hotel Astarea u blagoj mediteranskoj klimi, okružen kristalno čistim morem i mediteranskim vrtom, idealno je mjesto za odmor u blizini grada Dubrovnika. Mjesto zvano Mlini na Dubrovačkoj rivijeri, koje je ime dobilo po mlinovima izgrađenima u potocima samog mjesta, a u koje se smjestio ovaj hotel, Dubrovnik i njegovu okolicu učinilo je još poželjnijom destinacijom za odmor.

Smještaj u Dubrovniku u mediteranskom vrtu

Novo obnovljeni hotel Astarea, u Mlinima odlikuje se udobnim smještajem u 303 udobne i nedavno obnovljene sobe i 4 apartmana te iznimnom gastronomskom ponudom. Smještajni kapaciteti upotpunjeni su moderno uređenim i prostranim sobama te luksuzno opremljenim apartmanima. Dodatnu vrijednost smještaju daje balkon s kojeg se, iz svake sobe i apartmana, pruža pogled na otvoreno more, mediteranski vrt te pješčanu plažu. Sve su sobe opremljene klima uređajima, satelitskom televizijom i telefonom te wifi internetskom vezom. Za vrijeme odmora u ovom hotelu, gostima na raspolaganju stoji i iznimno raznovrsna dubrovačka gastronomska ponuda. Specifične okuse koji karakteriziraju Dubrovnik, hotel nudi u svojoj konobi Astarea, koja u ponudi ima mnoga riblja i mesna jela pripremljena na tradicionalan način. Osim konobe, u najdražim jelima i pićima gosti mogu uživati u Piano baru i baru na plaži koji nude brza slana i slatka jela te različite vrste pića.


Odmor u hotelu i razgledavanje znamenitosti Dubrovnika

Ljubazno osoblje, karakteristično za hotel u Dubrovniku, dočekat će svakog gosta i upoznati ga s bogatom ponudom koju pruža Hotel Astarea, ali i svim mogućnostima izvanhotelskih aktivnosti. Kao dio ponude hotela, gosti se mogu opustiti u fitness centru i sauni ili izabrati kupanje u unutarnjem bazenu s grijanom morskom vodom. Osim odmora, gosti se mogu uputiti u razgledavanje ''bisera Jadrana'' kako zovu grad Dubrovnik. Hotel nudi mogućnost organiziranih izleta i 'rent-a-car' usluge kako bi se gosti sami uputili u istraživanje znamenitosti i predivnih krajolika dubrovačke rivijere. Prekrasnim prirodnim okruženjem i raznolikom ponudom hotel privlači mnoge turiste i poslovno orijentirane goste koji u istom organiziraju konferencije, seminare ili poslovne sastanke.

Konferencijska ponuda i vjenčanja u Dubrovniku

Hotel Astarea u svojoj konferencijskoj ponudi ima dvije veće konferencijske dvorane Beterina i Bobara koje su pogodne za organizaciju većih događanja te dvije manje dvorane Vrelo i Tupina, prigodnije za intimnija okupljanja ili sastanke. Najveća dvorana prima do 300 sudionika, no njenom prenamjenom prilagođava se zahtjevima svakog gosta. Za organizaciju poslovnog događaja, na usluzi stoji stručno osoblje hotela koje će svojim savjetima i informacijama udovoljiti zahtjevima svakog gosta. U dvoranama se, osim poslovnog sastanka i kongresa organiziraju proslave i romantična vjenčanja u Dubrovniku. Romantičan ambijent, uređene dvorane i vrhunska gastronomska ponuda čine ovaj hotel poželjnim mjestom za organizaciju svadbene svečanosti. Dubrovnik je, s druge strane, stekao imidž romantičnog grada u kojem se na poseban način uplovljava u bračnu luku. Uz glazbu, zvuk valova i romantično okruženje svadbeno je slavlje u Hotelu Astarea prilagođeno zahtjevima mladenca.

Sveukupna prirodna, smještajna i gastronomska ponuda čine ovaj hotel u Dubrovniku idealnim mjestom za opuštanje i kvalitetan odmor. Bilo da je riječ o turističkom ili poslovnom posjetu, svakako će svaki gost biti zadovoljan posebnom uslugom i kvalitetom koju će pružiti hotel. Dubrovnik će sam po sebi, kao i njegova okolica, ostati poželjna destinacija.

Rezervirajte smještaj