The Westin Zagreb
Business Congress Hotel

The Westin Zagreb

The Westin Zagreb prvi je izbor gosta kojemu je prioritet kvalitetan i luksuzan hotel u Zagrebu. Smješten u centru grada, The Westin Zagreb poznat je po svojim elegantnim i komfornim sobama te vrhunskoj usluzi. Elegantne i moderno uređene sobe The Westin Zagreb hotela nadaleko su poznate po svojoj udobnosti, funkcionalnosti i brojnim popratnim uslugama te ne čudi što je ovaj hotel u Zagrebu među najcjenjenijima.


Odmor u Nebeskom krevetu i udobnim sobama

Poslovni gosti ovog hotela cijenit će brzi bežični internet u svim sobama, telefon s govornom poštom i radni stol, a za one koji i na putu trebaju odvojeni radni prostor, rješenje nude naši Guest Office Junior apartman te Executive apartman koji su opremljeni velikim radnim stolom, ergonomskom stolicom te udobnom sofom pogodnom za primanje stranki ili trenutke odmora. Smještajnu ponudu hotela The Westin Zagreb upotpunjuje više od tri stotine novo preuređenih soba u čijem ćete se Nebeskom krevetu odmoriti i nakon najnapornijeg dana ispunjenog poslovnim obvezama ili razgledavanjem Zagreba. Hotel svojim gostima nudi i sve ostale pogodnosti – od privatnog sefa i mini bara do glačala, aparata za kavu, LCD TV prijamnika i IPTV-a.

Osoblje hotela udovoljit će željama i najzahtjevnijeg gosta i potruditi se da mu boravak u Zagrebu bude nezaboravan te da se u svojoj sobi osjeća ugodno i opušteno. The Westin Zagreb je hotel u Zagrebu, koji se ponosi svojom concierge uslugom. U sklopu iste, pomoći ćemo vam da na najbolji način osmislite i iskoristite sve potencijale koje pruža ovaj grad. Zagreb ćete, neoviosno o tome koliko ste ga puta posjetili, doživjeti u novom svjetlu.

Gastronomska ponuda koju nudi The Westin Zagreb, nadaleko je poznata. Zbog toga ćete u njegovu luksuzno opremljenom Restoranu Kaptol često naići na poslovni sastanak, obiteljsko druženje ili pak skupinu prijatelja koji uživaju u maštovitim i zdravim jelima nagrađivanih kuhara.


Konferencije i vjenčanja u trinaest dvorana

Zbog velike potrebe za kvalitetnim konferencijskim salama The Westin Zagreb je u svoju ponudu uvrstio čak trinaest višenamjenskih dvorana. U njima se redovito organiziraju domaći i međunarodni skupovi, seminari i razna poslovna okupljanja. Jednako tako, navedene su dvorane mjesto najsvečanijih balova, vjenčanja te niza različitih proslava koje čine dodatno omiljenim ovaj hotel. Zagreb upravo zbog ovakvih događaja postaje sve poželjnija destinacija.

Wellnes centar za potpuni odmor

Pored svega, prethodno navednog, još je niz pogodnosti koje čine atkraktivnim ovaj hotel u Zagrebu. Jedna od njih je wellnes centar u kojem se možete relaksirati nakon napornog dana provednog u razgledavanju grada ili u poslovnim aktivnostima. Unutar njega, nalaze se zatvoreni bazen, moderni fitness centar koji se proteže na preko 1700 m², turske i finske saune, bogata relaksirajuća masaža te niz njegujućih tretmana koji će zadovoljiti i najzahtjevnije goste.

Lokacija u centru grada, dodatni sadržaji te luksuzne i udobne sobe s prelijepim pogledom, smještaju The Westin Zagreb na sam vrh turističke i poslovne ponude ovoga grada. Sve pogodnosti koje pruža ovaj hotel, Zagreb su učinile još atraktivnijom europskom metropolom.

Rezervirajte smještaj