Hotel International

Miramarska 24, 10000 Zagreb, Hrvatska,
tel: +385 1 6108 800
www.hotel-international.hr

 

Hotel International smješten je u srcu poslovne zone grada Zagreba. U neposrednoj blizini nalazi se i središte grada sa svim atrakcijama, muzejima i ostalim kulturnim znamenitostima. Hotel otvara vrata s 205 soba i dva apartmana na zadnjem katu hotela, s terasom, potpuno prilagođenih potrebama poslovnih gostiju, kao i gostiju koji u Zagreb dolaze radi odmora ili proputovanja. Gosti mogu uživati u modernom lounge baru i ukusnim specijalitetima hotelskog restorana. Fitness kutak stoji na raspolaganju svima koji se žele rekreirati nakon napornog dana. Hotel International idealno je mjesto za organizaciju sastanaka, seminara, konferencija, kao i svečanih domjenaka te maštovitih svadbenih svečanosti. Sve naše konferencijske i banketne prostorije imaju dnevnu rasvjetu, ugrađene klimatizacijske uređaje te raspolažu najmodernijom tehničkom opremom. Profesionalno i ljubazno osoblje stoji na raspolaganju za sve zahtjeve gostiju.

usluge

Sljedeće usluge hotela Vam stoje na raspolaganju

  • Recepcija, 0-24
  • Posluživanje u sobi, 7-23
  • Besplatan pristup brzom bežičnom internetu, u svim prostorima hotela
  • Garaža
  • Kongresne dvorane
  • Fitness Centar
  • Sauna
  • Pranje rublja i kemijsko čišćenje
  • Rent-a-car usluge

posebnosti

Smještaj u poslovnom središtu Zagreba

Hotel International pruža udoban i kvalitetan smještaj svim gostima koji u Zagreb dolaze poslovno ili radi odmora. Idealna lokacija omogućava lak pristup svim poslovnim partnerima i klijentima.

Udobne sobe i apartmani

Vrhunska udobnost soba. apartmana i prekrasan pogled na grad te poštivanje svih standarda koji udovoljavaju statusu hotela kako Zelenog/održivog hotela zadovoljit će i najzahtjevnije goste.

Poslovne konferencije i sastanci

Hotel International raspolaže sa 6 konferencijsko banketnih dvorana. Profesionalna usluga, tradicija, iskustvo, moderno opremljene dvorane te lokacija u poslovnom središtu grada jamče uspjeh.

Organizacija događanja za pamćenje

Hotel International ima dugu tradiciju organizacije svih vrsta poslovnih i privatnih događanja. Razne proslave, obljetnice, svadbene svečanosti, banketi, domjenci - naši organizatori događanja te ...

kontakt podaci

Miramarska 24, 10000 Zagreb, Hrvatska, tel: +385 1 6108 800,
e-mail: hotel@hotel-international.hr

Ured prodaje

tel: +385 1 6108 155,
e-mail: sales@hotel-international.hr

Širina: 45.7990570941893, Dužina: 15.97392196655278