Hotelski smještaj

Hoteli u Zagrebu

HUP-Zagreb d.d. hoteli u Zagrebu smješteni su u poslovnim, kulturnim i znanstvenim središtima te uz mnoge znamenitosti u centru grada. Drugi su dom svjetskim uglednicima i turističkim posjetiteljima, a odlikuju se vrhunskim i udobnim smještajem, kvalitetnom konferencijskom ponudom, organizacijom vjenčanja iz snova te bogatom ugostiteljskom i gastronomskom ponudom uz ljubazno i stručno osoblje.


Ponuda za poslovni turizam - download PDF
Ponuda za odmorišni turizam - download PDF
Konferencijsko-banketna ponuda - download PDF

 • The Westin Zagreb
  Business Congress Hotel

  The Westin Zagreb

  The Westin Zagreb prvi je izbor gosta kojemu je prioritet kvalitetan i luksuzan hotel u Zagrebu. Smješten u centru grada, The Westin Zagreb poznat je po svojim elegantnim i komfornim sobama te vrhunskoj usluzi. Elegantne i moderno uređene sobe The Westin Zagreb hotela nadaleko su poznate po svojoj udobnosti, funkcionalnosti i brojnim popratnim uslugama te ne čudi što je ovaj hotel u Zagrebu među najcjenjenijima.

 • Sheraton Zagreb Hotel
  Business Congress Hotel

  Sheraton Zagreb Hotel

  The Sheraton Zagreb Hotel is among the most comfortable hotels in Zagreb. Zagreb is one of the central places of business and cultural life in this part of Europe, and this hotel is located at the intersection of these two lines. It is surrounded by a large number of art galleries, museums and concert halls, and an array of shops, offices and key government institutions.

 • Panorama Zagreb Hotel
  ****

  Panorama Zagreb Hotel

  Panorama Zagreb je hotel u Zagrebu koji svojim gostima pruža cjelovitu uslugu boravka i odmora u ugodnoj i opuštenoj atmosferi. Idealan je izbor za poslovne ljude, ali i za one koji dolaze na godišnji odmor i žele se odmoriti od posla i svakodnevice te razgledati glavni grad Hrvatske.

 • Hotel International
  ****

  Hotel International

  Hotel International smješten je u poslovnom centru grada te kao takav privlači poslovne, ali i turistički orijentirane, goste koji traže idealan hotel u Zagrebu. Udobni smještajni kapaciteti uključuju prostrane sobe i luksuzne apartmane od kojih se posebice ističe predsjednički apartman. Gostima na raspolaganju stoji 205 soba raspoređenih u tri kategorije Classic, Superior i Deluxe, u kojima su klimatizacija i pristup internetu dio osnovne ponude.

 • Hotel Jadran
  ***

  Hotel Jadran

  U samom srcu Zagreba smjestio se hotel Jadran, najmanji od hotela tvrtke HUP-Zagreb d.d. Ovaj je bed & breakfast hotel nedavno u potpunosti obnovljen i predstavlja idealnu kombinaciju suvremenog dizajna i dugogodišnje tradicije te šarma.

Hoteli u Dubrovniku

HUP-Zagreb d.d. hoteli smješteni su na području dubrovačke rivijere te su vodeći hoteli za obiteljski odmor uz prekrasne krajolike i kristalno čisto more. HUP-Zagreb d.d. hotel Astarea i hotel Mlini odlikuju se vrhunskim i udobnim smještajem, kvalitetnom konferencijskom ponudom, organizacijom romantičnog vjenčanja iz snova te bogatom ugostiteljskom i gastronomskom ponudom uz ljubazno i stručno osoblje.

 • Hotel Astarea
  ***

  Hotel Astarea

  Hotel Astarea u blagoj mediranskoj klimi, okružen kristalno čistim morem i mediteranskim vrtom, idealno je mjesto za odmor u blizini grada Dubrovnika. Mjesto zvano Mlini, koje je ime dobilo po mlinovima izgrađenima u potocima samog mjesta, a u koje se smjestio ovaj hotel, Dubrovnik i njegovu okolicu učinilo je još poželjnijom destinacijom za odmor.

 • Hotel Mlini
  ****

  Hotel Mlini

  Hotel Mlini****, izgrađen 2015., sa svojim sadržajima i uslugama, te uz pogled na očaravajuću morsku pučinu i zalazak sunca, koji se pružaju iz hotela, prava je oaza mira i relaksacije. Smješten uz mediteransku šetnicu, pored živopisnog mjesta Mlini te uz neposrednu blizinu malih skrivenih plaža, ovaj je hotel pravi izbor za opuštajući odmor.

 • Villas Mlini
  ****

  Villas Mlini

  Ville Mlini i Villa Lučić smještene su pored prekrasne plaže i vanjskih bazena hotela Astarea u Mlinima. 

 • Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel
  Business Congress Hotel

  Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel

  Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel otvoren je u ljeto 2015., kao luksuzno odmorište otvoreno tijekom cijele godine.

 • Apartmani Srebreno
  ****

  Apartmani Srebreno

  Apartmani Srebreno smjestili su se u središtu mjesta Srebreno, na prvom i drugom katu istoimenog poslovnog stambenog centra. Smještajni kapaciteti obuhvaćaju 22 raskošno opremljena jednosobna i dvosobna apartmana, visoke kvalitete, funkcionalnosti i opremljenosti. Apartmani su okruženi živopisnom šetnicom te se nalaze 30 metara od mora i u neposrednoj blizini Sheraton Dubrovnik Riviera Hotela.

 • Villas Srebreno
  ****

  Villas Srebreno

  Villas Srebreno: Lovorka, Supetar i Srebrenka - otvorene u 2016. godini!

  Tri ekskluzivne, restaurirane vile, koje se nalaze u neposrednoj blizini Sheraton Dubrovnik Riviera Hotela, u okružju bujnog mediteranskog zelenila i miru dubrovačke rivijere; Villa Lovorka, Villa Supetar, Villa Srebrenka predstavljaju idealne lokacije za opuštajući odmor. Vile nude raskošno opremljene apartmane.

Rezervirajte smještaj