Gastronomija

Restorani i barovi u hotelima tvrtke HUP-Zagreb d.d. odlikuju se vrhunskom gastronomskom ponudom, međunarodno nagrađivanim šefovima kuhinje te ljubaznim
osobljem. Ugodno i elegantno okruženje, uz tradicionalne domaće i intenacionalne specijalitete te raznoliku ponudu pića, izvrsna su prilika za organizaciju
poslovnog ručka te obiteljskih i prijateljskih druženja.

 

Restoran Leut

Restoran Leut, smješten u prizemlju hotela sheraton Dubrovnik Riviera hotela u Srebrenom, pored Dubrovnika, nudi lokalnu i internacionalnu kuhinju u moderno uređenom interijeru. Bogat buffet doručak uključuje i širok izbor  zdravih jela; gosti su pozvani na kuhanje raznih  jela s a la carte menua. Restoran Leut je idealan i za buffet ručak ili večeru.

Piano Bar Sheraton Dubrovnik Riviera Hotela

Piano Bar je idealan za opuštajuće trenutke, uz šalicu kave ili čaja ujutro te čašu vina u predvečerje. Uživajte u udobnoj atmosferi bara i prekrasnim pogledima na rivijeru dok uživate u kreativnim jelima s Sheraton Paired ™ menua.

Pool Bar Pinija

Dok se opuštate u luksuznom vanjskom bazenu Sheraton Dubrovnik Riviera Hotela, kušajte jedan od raznobojnih koktela iz ponude Pool Bara Pinija i sklonite se od sunca dok uživajte u laganim zalogajima. Pool Bar Pinija je okružen dalmatinskim vrtom, bujnim zelenilom i mirisima Jadrana, kreirajući ozračje prave ljetne oaze.