Dubrovnik

Dubrovnik, biser Jadrana, opasan drevnim srednjevjekovnim zidinama i kulama, smješten u podnožju planine Srđ te okruženo kristalno čistim Jadranskim morem, predstavlja najpopularniju turističku destinaciju u Hrvatskoj i turistička je zvijezda regije. Sa uzbudljivom poviješću dugom preko 1000 godina, koja se zrcali u svakom detalju ovog čarobnog grada, Dubrovnik pruža uvid u neko drugo vrijeme. Ovaj jedinstveni grad-utvrda se nalazi na UNESCO-voj listi Svjetske baštine te nudi bogatu gastronomsku i kulturnu scenu i mnoštvo romantičnih mjesta kao i lokacija za zabavu, pružajući svim posjetiteljima bajkovit doživljaj grada.

Svega nekoliko minuta od ovog jedinstvenog grada, duž očaravajuće dubrovačke rivijere, nalazi se niz šarmantnih gradića, prekrasnih otočića netaknute prirode te skrovitih zakutaka koji čekaju da ih se otkrije. Dubrovačka rivijera pruža osjećaj mira i intime i idealan je bijeg iz svakodnevnice pune stresa te pruža priliku za odmor uz svoje nadraže u oazi mira. Ukoliko ste u potrazi za aktivnim odmorom, otputite se u avanturu i odaberite vožnju kajakom ili otpješačite, vozite brdski bicikl, ronite, jedrite - sve skrojeno prema Vašim željama za Vaš potpun doživljaj destinacije

Dubrovnik Riviera Hoteli broje raskošan resort Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel, boutique Hotel Mlini, hotelski i bazenski kompleks Astarea, prostrane apartmane u šarmantnim Villama Mlini te moderne Ville i Apartmane Srebreno. Svi objekti se nalaze na povlaštenim pozicijama na rivijeri, svega nekoliko minuta od Dubrovnika, skriveni u živopisnim mjestima Mlini i Srebreno, svega nekoliko koraka od prekrasnih šljunčanih palaža. Svi su objekti lako dostupni iz Zračne luke Dubrovnik.

Znamenitosti grada Dubrovnika - pogledati ovdje.