Hoteli u Zagrebu i Dubrovniku

Upoznajte Zagreb, Dubrovnik i Mline

Grad Zagreb je gospodarsko, poslovno, znanstveno, kulturno i sportsko središte koje privlači mnoge poslovno orijentirane goste. U samom centru, poslovnim središtima te u neposrednoj blizini znamenitosti grada smjestili su se HUP-Zagreb d.d. hoteli. Osim poslovnih gostiju, mnoge znamenitosti te prirodne ljepote jezera i parkova privlače i turiste koji u Zagreb dolaze na odmor. Mlini i grad Dubrovnik turističke su destinacije uz more, plaže i mediteranske vrtove idealne za obiteljska i romantična putovanja uz večernje šetnje i razgledavanje te uživanje u tradicionalnim gastronomskim okusima.

 • Hotel u Zagrebu

  Upoznajte Zagreb

  Grad Zagreb spoj je tradicionalnog i modernog srednjoeuropskog grada, bogate kulturne baštine i prirodnih ljepota te suvremenog načina života, koji priča jedinstvenu priču zanimljivu svakom posjetitelju. Mnoge tradicionalne građevine, kreativno uređeni parkovi u centru grada i njegovim naseljima, mnoštvo zelenila i prirodnih ljepota te urbana kultura življenja posjetiteljima osiguravaju jedinstven doživljaj u okruženju koje ostavlja bez daha.

 • Hotel u Mlinima

  Upoznajte Mline kod Dubrovnika

  Mlini su malo ribarsko mjesto smješteno u prekrasnoj uvali Župskog zaljeva, na dubrovačkoj rivijeri, udaljeno od grada Dubrovnika 11 kilometara. Kristalno čistim morem, ugodnom mediteranskom klimom i pristupačnim plažama privlači i osvaja mnoge turiste koji traže odmor u mirnom okruženju.

 • Hotel u Dubrovniku

  Upoznajte Dubrovnik

  Grad Dubrovnik posebna je destinacija koja svojim jedinstvenim prirodnim ljepotama, kristalno čistim morem i prekrasnim plažama te baroknom arhitekturom privlači velik broj turista koji svojim utiscima potvrđuju titulu ''bisera Jadrana''. Tradicija, arhitektura i znamenitosti ovog grada priznao je i UNESCO uvrstivši ga u popis Svjetske baštine.

Rezervirajte smještaj